Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1]
  Отпечатай  
Автор Тема: Как да премахнем Windows Genuine Advantage (WGA)  (Прочетена 7414 пъти)
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 616

« -: понеделник 24 август 2009 17:43 »

Това не прави вашият Windows легален. Просто прави така, че да излъже валидационният процес и да може да се ъпдейтва без да се притеснявате че ще ви се появи + постоянният и грозен надпис с присъствие на досадната звездичка в таскбара. А ако вече ви се е появила, това ще я премахне!

За целта си изтеглете WGA.

След като свалите, разархивирате и следвате инструкциите:

1. Разархивирате WGA

2. Стартирате Installer

Изчаквате малко, след което ще последва въпрос да потвърдите действието си с натискане на произволен бутон, и втори път. След като завърши процедурата (всичко отнема около 10-тина сек) ще ви попита за рестарт. Рестартирате компютъра и досадното съобщение за валидация, трябва да е изчезнало.

Успех Намигване
Активен
anitto
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #1 -: понеделник 09 ноември 2009 15:57 »

а как да разархивирам файла като го изтегля?извинявам се за невежеството,но не успях Засрамен
Активен
nutrim
Administrator
Newbie
Неактивен Неактивен

Публикации: 12

« Отговор #2 -: понеделник 09 ноември 2009 17:00 »

а как да разархивирам файла като го изтегля?извинявам се за невежеството,но не успях Засрамен

Здравей Усмивчица разархивирането става по следният начин: цъкаш десен върху файла (.rar) след което от менюто избираш extract to (името на файла) или ако ти е на български: разархивирай като (името на файла). В новосъздадената папка е вече разархивираното съдържание. Успех Намигване
Активен
anitto
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #3 -: понеделник 09 ноември 2009 17:05 »

и аз си мислех че така става разархивирането но файла който тегля изобщо не е такъв като архивираните или аз не тегля това което трябва Завърти очиП.С.Благодаря справих се с проблема
« Последна редакция: вторник 10 ноември 2009 16:22 от anitto » Активен
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: четвъртък 12 ноември 2009 19:42 »

и аз си мислех че така става разархивирането но файла който тегля изобщо не е такъв като архивираните или аз не тегля това което трябва Завърти очиП.С.Благодаря справих се с проблема

Радвам се че успяхме да помогнем.  Намигване
Активен
pepo.45
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #5 -: неделя 04 юли 2010 17:41 »

Благодаря за помоща при справянето с "Как да премахнем Windows Genuine Advantage (WGA)"! Супер е!!!
Активен
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: неделя 04 юли 2010 22:11 »

Благодаря за помоща при справянето с "Как да премахнем Windows Genuine Advantage (WGA)"! Супер е!!!

И аз благодаря Усмивчица
Активен
nazgul_bg
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #7 -: четвъртък 08 юли 2010 12:30 »

Има и друг начин просто си изтеглете wga remover стартирате го като ви попита дали изкате да премахнете wga кликвате да и готово Усмивчица
Активен
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: четвъртък 08 юли 2010 12:32 »

Има и друг начин просто си изтеглете wga remover стартирате го като ви попита дали изкате да премахнете wga кликвате да и готово Усмивчица

написа 2 реда и нищо не каза!
то има и много други, ама тва е друг въпрос.
след като знаеш за тва, качи го, сподели го, нека го пробват хората.
Активен
Страници: [1]
  Отпечатай  

Отиди на: