Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: 1 ... 4 5 [6]
  Отпечатай  
Автор Тема: Как да сложим Garmin навигация на Nokia 5800  (Прочетена 29903 пъти)
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 616

« Отговор #125 -: събота 19 юни 2010 09:29 »

Ако може и аз да получа линк към карта за Европа,предварително ти благодаря.

Готово. Имаш ЛС Усмивчица
Активен
Maldini
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #126 -: сряда 07 юли 2010 21:05 »

Някой да си има идея защо като стартирам приложението от телефона , като ми излезе да избирам език и спира да се зарежда програмата , и като дам на Next нищо не се случва.
Активен
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #127 -: сряда 07 юли 2010 22:39 »

Някой да си има идея защо като стартирам приложението от телефона , като ми излезе да избирам език и спира да се зарежда програмата , и като дам на Next нищо не се случва.

получава се на някои телефони в зависимост от тяхната версия на софтуера. имах решението на проблема, но ми заминаха над 140гб програми когато ми изгоря харда. опитвам се да ги намеря отново, но за сега нямам напредък. единственият вариант за сега е ако искаш да пробваш "sygic" навигацията. при напредък със забиващият "next" ще публикувам тук Усмивчица
Активен
yhj
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #128 -: сряда 28 юли 2010 17:55 »

Голямо благодаря и от мен,Infinity.
Регистрирах се за да мога да ти благодаря за GARMIN-на,за сега работи,но имам проблем сьс Ovi maps-като пусна навигацията прекьсва и ме прехвьрля да платя, а при влизане в настроиките за Internet направо програмата се изкл.Ако можеш помагаи.
Телефона е Nokia N82 и не е хакнат.
Активен
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #129 -: сряда 28 юли 2010 19:33 »

....но имам проблем сьс Ovi maps-като пусна навигацията прекьсва и ме прехвьрля да платя, а при влизане в настроиките за Internet направо програмата се изкл.

ами те просто гармин и ови някак си не вървят, конфликтни са. обясни ми по-подробно, коя навигация като пуснеш гармин или ови, предполагам гармин. Кое прекъсва гармин или ови, кои настройки на интернет - на ови или гармин? или на самия телефон? Моят съвет е ако не използваш ови мап, директно я деинсталирай и премахни всички следи от нея Усмивчица за да няма конфликти.
Активен
yhj
Newbie
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #130 -: четвъртък 29 юли 2010 09:06 »

Здравей отново,благодаря за бързия отговор.
Проблема е в Ovi maps-a.Версията е 3.01.09wk.Намира зададения адрес, но като избера "отиди до" ,показва маршрута и започват гласовите команди, но след няколко секунди се свързва с интернет,актуализира и ме праща за закупуване на абонамент.Правя опит да вляза в настройките на Интернета на програмата, но тя се изключва сама.Въобще ако знаеш някоя версия на програмата с навигация за N82  моля помогни.Ovi maps инсталирах преди Garmin-a и тогава пак работеше по този начин.Открих разни версии ,но ми е трудно да разбера коя от тях да инсалирам.Мога да ти пратя линк ако искаш и на Скайп(Skype name -  ob_brezovo)Четох и за прехвърлянето между Google earth и  Garmin -доста интересно и ще опитам някой ден ,но не съм толкова "напред с материала"-тепърва се уча защото ми е хоби.
Предварително благодаря
Активен
yhj
Newbie
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #131 -: петък 30 юли 2010 08:55 »

Благодарен съм за отзивчивостта(за това че се свързахме по Скайп-а)
Активен
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #132 -: петък 30 юли 2010 12:24 »

Благодарен съм за отзивчивостта(за това че се свързахме по Скайп-а)
Няма защо, когато мога ще помагам. Усмивчица
Активен
cabletel
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #133 -: сряда 25 август 2010 18:44 »

не става и не става при мен.провхах вече понр 7 пъти.но не става.
Активен
infinity
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #134 -: сряда 25 август 2010 22:08 »

не става и не става при мен.провхах вече понр 7 пъти.но не става.

Пробвал си, но бъркаш накъде! Намигване
Активен
slavipi4a
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #135 -: петък 03 септември 2010 06:09 »

А ТАЗИ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ НА НОКИА C 6 И ДАЛИ ПРЕДИ ДА Я ИНСТАЛНА ТРЯБВА ДА МАХНА ОВИ МАПС Ъ?
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6]
  Отпечатай  

Отиди на: